Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty
- Info:
- Vašut Jan, 2021 (1.) - brož., 88 str.
- Z něm. přel. A. Kavinová
- EAN:
- 9788075412393
- ISBN:
- 978-80-7541-239-3
Recenze:
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
E-shop nově v provozu na www.kanzelsberger.cz
Nejbližší prodejny
Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?
Dostupnost na prodejně
Kniha je dostupná
Dostupnost na prodejnách
V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.
- Barvič a Novotný - Brno, Česká
- Benešov
- Brno Masarykova
- Čelákovice
- Hr. Králové Dukelská tř.
- Jablonec nad Nisou
- Jeseník
- Klatovy
- Poděbrady
- Rakovník
- Rokycany
- Slaný
- Trutnov
- Znojmo
- Žatec
Lze objednat
- Beroun
- Blatná
- Brno FUTURUM
- Břeclav
- Č. Budějovice, Kanovnická
- Česká Lípa
- Děčín - Centrum Pivovar
- Hr. Králové ČSA
- Chrudim
- Jičín
- Jihlava
- Jindřichův Hradec, Panská 110
- Jindřichův Hradec, Panská 132
- K. Vary OC Varyáda
- Kladno Poděbradova
- Krnov
- Kroměříž
- Litvínov
- Ml. Boleslav OC Olympia
- Náchod
- Nymburk
- Olomouc OC Olympia
- Pardubice
- Písek
- Plzeň OC Olympia
- Praha 10 - Vršovice
- Praha 7 - Stromovka
- Praha Čs. Armády
- Praha NC Fénix
- Praha OC Krakov
- Praha OC Lužiny
- Praha Strašnice
- Prostějov
- Přerov
- Sedlčany
- Soběslav
- Strakonice
- Svitavy
- Tábor
- Teplice OC Olympia
- Vsetín OC Galerie
- Vyškov
- Zlín
- Žďár nad Sázavou
Tip
Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednutím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1229)
Recenze produktu Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.